ONS BIN CREATIEF

Wikipedia: ‘Creativiteit wordt in de verschillende wetenschappen nogal verschillend geïnterpreteerd, maar wijst in het algemeen naar een vermogen om iets nieuws te scheppen. Een individu of een groep toont creativiteit wanneer een nieuw concept of object wordt gemaakt, of wanneer een originele oplossing voor een probleem wordt gevonden.’

In ons Kloetinge zijn veel mensen die beschikken over een flinke dosis creativiteit. Natuurlijk krijgt deze kant ook de kans zich te laten zien tijdens Koningsdag 2019.

Hoe geweldig zou het zijn als we samen, als inwoners van Kloetinge, iets maken waar we nog vele jaren met elkaar van mogen genieten? Heel geweldig!

Daarom bieden we iedereen de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan een echt kunstwerk. Een kunstwerk wat ook nog eens praktisch gebruikt zal gaan worden in ons Klusdurp. Op Koningsdag zal er een begin zijn van ons kunstwerk, wat we met elkaar gaan vervolmaken tot een prachtig eindresultaat. We gaan nog niet alles verklappen, maar we kunnen wel alvast vertellen dat er heel wat kwasten gebruikt zullen worden.

De workshop zal aan het eind van de ochtend gehouden worden, in het kloppend hart van Koningsdag 2019. Aanmelden om mee te doen is niet nodig. Iedereen is van harte welkom aan te schuiven wanneer hij of zij maar wil.