De gehele Koningsdag zal het podium op het Marktveld vol staan met geweldige optredens. In deze eerste nieuwsbrief van 2023 stellen we graag twee fantastische acts aan jullie voor, namelijk “Undefined” en “Tas ter Dans”. Klik hier voor het uitgebreide muziekprogramma (onderaan)!

Undefined

De meiden van Undefined: Chloë, Famke, Jessie en Rowena, komen op 27 april de allermooiste akoestische nummers ten gehore brengen in Kloetinge. De zangeressen zijn in 2017 bij elkaar gebracht door muzikaal begeleidster Debby Boekema. De stemmen bleken goed bij elkaar te passen. Undefined wordt gekenmerkt door hun unieke meerstemmigheid. Ze komen wekelijks samen voor het volgen van zanglessen en hebben inmiddels opgetreden in cafés, restaurants en bejaardentehuizen. Chloë, Famke, Jessie en Rowena vinden het vooral belangrijk om te genieten van muziek en dit willen zij graag aan anderen overbrengen. Wat er verder op hun pad komt, zien ze wel. Hieruit is de naam ‘Undefined’ ontstaan, oftewel ‘Onbestemd.’ Op ons grote Koningsdagpodium zal Undefined de grootste hits van Queen, Ed Sheeran, Adele, Simon and Garfunkel, Fleetwood Mac en vele anderen vertolken. Artiesten die tot op de dag van vandaag veel betekenen binnen de muziekwereld. Hoe zouden deze nummers klinken met de meerstemmigheid van Undefined? Ben je ook zo benieuwd? Kom dan gezellig luisteren naar deze 4 zeer getalenteerdere dames!

Tas ter Dans

Tas ter Dans is een voorstelling met dans en theater die gaat over samen zijn. We volgen een echtpaar wat heel hun hebben en houden meeneemt in een grote schoudertas en deze uitpakken voor de ogen van het publiek. Ieder object brengt weer een andere herinnering en sfeer met zich mee. Goede en slechte tijden passeren, barstjes ontstaan en worden weer gelijmd. Dit alles gebeurt aan de hand van fantasievolle momenten! Zo wordt de muur ineens de vloer, de tas wordt een hoed en een mens wordt een tafel. Deze luchtige dansvoorstelling combineert moderne dans met herkenbare dansstijlen, denk aan tango, lindy-hop en tap-dance. Wagen jullie zelf misschien ook een dansje?

Houd de volgende nieuwsbrieven en de website in de gaten voor meer informatie over de andere acts.