Yulia Zaprianova
Wat een heerlijke manier om de dag te beginnen: samen genieten van prachtig pianospel tijdens een heerlijk ontbijtje. Yulia Zapryanova is een klassiek geschoolde pianiste uit Bulgarije. Tijdens haar carrière gaf ze veel solo- en ensembleconcerten samen met opera- en popzangers en instrumentalisten. Ook werkte ze als cocktailpianiste in verschillende hotels en bij evenementen.

De afgelopen 10 jaar heeft ze als pianiste gewerkt op passagierscruiseschepen, waarop ze over de hele wereld heeft opgetreden. Koningsdag 2024 is Yulia hier, bij ons in Kloetinge! We zijn heel trots dat zij deze feestelijke dag gaat openen!

Djembé Dununba
We gaan dit jaar samen muziek maken, of zoals de mensen van Dununba zelf zeggen: ‘Samen in het Ritme met Dununba Percussie Workshops’. In de djembé workshop gaan we met z’n allen aan de slag op de Afrikaanse djembé. Iedereen krijgt tijdens de workshop een eigen djembé om op te spelen.

Er wordt begonnen met een korte muzikale demonstratie en daarna leren we verschillende partijen spelen, die samen een opzwepend ritme vormen. Stap voor stap wordt er naar een swingend eindresultaat toe gewerkt. Je hoeft geen djembé te kunnen spelen om mee te doen. De workshop is voor iedereen die graag eens op een djembé wil spelen. Dununba Percussie Workshops bestaat uit een team van 6 enthousiaste en kundige artiesten. Zij zijn allemaal gespecialiseerd in Afrikaanse en Braziliaanse Percussie.

De djembé workshop op Koningsdag wordt gegeven door docent Serge Badoue. Hij zorgt altijd voor een feestje!

Meer informatie over Dununba Percussie Workshops op www.dununba.nl
Komen jullie meespelen?

Patricia Foort
Wie kent haar niet! Patricia Foort: een energieke zangeres uit Goes die de lekkerste disco, soul en pop zingt waarbij niemand stil kan blijven staan.

Patricia is al 14 jaar professioneel zangeres met optredens in heel Nederland én in het buitenland. Tijdens Koningsdag op ons podium: We weten nu al dat het een swingend optreden gaat worden!