Op Koningsdag wordt er tussen 11.00 en 13.30 uur een creatieve workshop gehouden: Ons Bin Creatief. Tijdens deze workshop kun je een bijdrage leveren aan een echt kunstwerk! Het creatieve team dat deze workshop heeft opgezet bestaat uit 3 creatievelingen, waaronder Eva Martens. Graag vertellen we wat meer over Eva.

Jaren geleden ontstond in klaslokaal nummer 201van een middelbare vmbo school in Goes het idee van een nieuw op te starten bedrijf: klaslokaal 201 werd geboren! Eva geeft vanuit haar bedrijf creatieve/ techniekworkshops op scholen of na schooltijd op bijvoorbeeld een buitenschoolse opvang en kinderfeestjes.

Naast het runnen van klaslokaal201 is Eva ook nog werkzaam als docent beeldende vorming op Pontes locatie Bergweg én geeft ze les op de HZ in Vlissingen én kan ze ingehuurd worden voor advies over cultuureducatie in het basisonderwijs. Een bezige bij die toch tijd heeft gevonden zich in te zetten voor Koningsdag 2019. Met heel veel enthousiasme heeft ze zich gestort op het mee bedenken en voorbereiden van een creatieve workshop waar iedereen, jong én oud, op Koningsdag in Kloetinge aan deel kan nemen.  Op de foto hierboven zie je Eva met de rest van het creatieve team aan de slag.

Als je goed kijkt kun je al een beetje zien wat we gaan doen op Koningsdag. Een paar kreten hierbij van toepassing zijn: kunstenaar Gerard Menken, eenden, vissen, verf, gezamenlijk kunstwerk, volwassen, kinderen.

Wij zijn heel erg blij met de hulp van Eva en we raden iedereen van harte uit om een kijkje te nemen op de website van Eva.