Misschien heb je er al over gelezen in de krant, of er wat over langs zien komen op internet: de voorbereidingen voor Koningsdag 2019 zijn al in volle gang. Ook voor de jeugd is er natuurlijk van alles georganiseerd! Hieronder vind je een aantal activiteiten speciaal voor de jeugd tot 12 jaar:

  • Fiets versieren – Kom naar de Geerteskerk en maak een mooi kunstwerk van je fiets! Graag even aanmelden via de website, zodat we weten hoeveel slingers, vlaggetjes en ballonnen er nodig zijn.
  • Ringrijden – Is je fiets mooi versierd? Dan kan je daarna deelnemen aan het ringrijden! Maar als je geen fiets hebt mag je ook deelnemen met je step, skelter, skatebord, of desnoods de rollator van je oma! Als het zonder motor kan bewegen en minimaal één wiel heeft, dan mag je al meedoen.
  • Obstakel run mini’s – Hou je van actief bezig zijn, dan is dit parcours echt iets voor jou! Rond de Vaete is een spannende hindernisbaan aangelegd voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Je kan alleen of als team deelnemen.

Kortom, er is van alles te doen voor iedereen tijdens Koningsdag 2019 in Kloetinge! Via de website van de Oranjevereniging kan je je aanmelden voor de activiteiten waar je aan mee wil doen. We zien jullie op 27 april!