Klusdurpers zijn lekkerbekken; we weten het zeker! Houd jij van bakken en wil je jouw creatie laten beoordelen door een deskundige jury? Dan is dit je kans!

Maak voor Koningsdag jouw lekkerste appeltaart, chocoladecake, cupcakes, macarons of iets anders dat je gebakken hebt. Lever jouw baksel in op Koningsdag tussen 10.00 en 10.30 uur bij de kerk.

Meld je snel aan, je hebt nog een paar weken om te oefenen en wie weet ben jij binnenkort de “Klusdurpse Oppertaartenbakker”!

Maak kans op deze super hoofdprijs!

Voor Eel Kloetinge Bakt is een vakkundige jury samengesteld, die bestaat uit een team van Bakker Boer. De winnaar maken we op Koningsdag rond 12.00 uur bekend op het grote podium. Hij of zij wint een professionele KitchenAid die wordt aangeboden door Colijn BV.

*Bij minder dan 15 deelnemers zal deze activiteit niet doorgaan, geef je dus snel op!

NIEUW bij Bakker Boer: een zoen van Alex!

Bakker Boer is alvast begonnen met z’n speciale Koningsdag baksels. Vanaf zaterdag 20 april zijn de Zoenen van Alex verkrijgbaar in de winkel in Kloetinge. Een heerlijk gebakje om alvast in de “Koningsdag sfeer” te komen. 

Doe je mee aan “Eel Kloetinge bakt”? Dan mag je vanaf 20 april een GRATIS zoen van Alex ophalen bij Bakker Boer Kloetinge!